اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

در ادامه برنامه‌های فصلی حمایت از بخش کشاورزی، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس 125 تن کود سوپرفسفات تریپل را از آغاز سال جاری تا پایان آذرماه به شهرستان فیروزآباد ارسال کرده است.

حمید ابراهیمی‌زاده، مدیر شرکت، این اقدام را در راستای تقویت زیرساخت‌های تولیدی در این شهرستان و کاهش بار مالی ناشی از خرید کود بر عهده کشاورزان عنوان کرد.

وی افزود که این کود فسفاته با درصد بالای P₂O₅، به‌ویژه برای مزارع گندم و ذرت فیروزآباد که در فصول سرد سال فعالیت دارند، بسیار حیاتی است و توزیع آن در زمان مناسب، پیش‌نیاز عملکرد مطلوب در برداشت است.

ابراهیمی‌زاده تصریح کرد که فرآیند ارسال این کود با هماهنگی نزدیک بین واحد‌های فنی جهاد کشاورزی، سازمان تأمین کالاهای اساسی و شرکت خدمات حمایتی صورت گرفته و با دقت کامل ثبت‌شده تا هیچ‌گونه انحرافی در مسیر توزیع رخ ندهد.

وی همچنین یادآور شد که این اقدام بخشی از برنامه‌ی سالانه شرکت برای پوشش نیاز 100 درصدی کشاورزان استان به کودهای اساسی است و فیروزآباد به‌دلیل گستردگی مزارع و تنوع محصولات، همواره در دستور کار قرار دارد. این ارسال، گامی مؤثر در جهت تحقق شعار «پشتیبانی هوشمند، تولید پایدار» در سطح استان محسوب می‌شود.

 
 
اخبار برگزیده