اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان خوزستان:

علی موسوی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان خوزستان : اعلام کرد که طی سه ماه گذشته عملیات حمل و انتقال کود کشاورزی پتاس از انبارهای شرکت خدمات حمایتی خوزستان به شهرستان های این استان به‌صورت منظم و مستمر انجام شده است.

ایشان اظهار نمودند:«در بازه زمانی سه‌ماهه اخیر، مقدار 20000تن کود کشاورزی پتاس از انبارهای شرکت بارگیری و به شهرستان ها ارسال شده است تا کشاورزان منطقه بدون وقفه وارد مراحل کشت و تغذیه گیاهی شوند.»

«کودهای منتقل‌شده شامل انواع موردنیاز کشت‌های گندم، جو، صیفی‌جات بوده و توزیع آن‌ها از طریق کارگزاری‌های رسمی شهرستان ها انجام می‌شود.»

علی موسوی با اشاره به برنامه‌ریزی بخش حمل و لجستیک گفت:«کامیون‌ها در طول این مدت به‌صورت پیوسته فعال بودند و ارسال محموله‌ها در روزهای آینده نیز تا تکمیل کامل سهمیه شهرستان ها ادامه خواهد داشت.»

او در پایان تأکید کرد:«تأمین به‌موقع کود برای کشاورزان یکی از اولویت‌های ماست و تلاش شده هیچ‌گونه کمبود در فصل کشت پیش‌رو ایجاد نشود.»