به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان،
بهروز الیاسی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان، اعلام کرد: در راستای پایش و رصد دقیق فرآیند توزیع کودهای کشاورزی و اطمینان از رسیدن این نهادهها به دست مصرفکننده نهایی، در مرداد ماه سال جاری تعداد ۴۹ عملیات پایش و حضور میدانی کارشناسان در شهرستان های استان و بازدید از کارگزاریها انجام شد.
این اقدامات با هدف ارتقای شفافیت، نظارت بر عملکرد کارگزاران و جلوگیری از هرگونه انحراف در مسیر توزیع کودهای یارانهای صورت گرفته و کارشناسان با حضور در محلهای عرضه، وضعیت موجودی، نحوه فروش و رضایت کشاورزان را بررسی می نمایند.
الیاسی تأکید کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان با استمرار این روند نظارتی، در تلاش است تا ضمن حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی، از ورود کودهای تقلبی و بی کیفیت به چرخه کشاورزی استان جلوگیری شود.