به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان،
در تیرماه سال جاری، ۲۱۰ تن کود اوره از پتروشیمیهای لردگان و پردیس توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان تامین و در اختیار کشاورزان شهرستان فامنین قرار گرفت.
بهروز الیاسی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان، با اعلام این خبر افزود: کود اوره بهعنوان یکی از مهمترین کودهای ازت، نقش کلیدی در رشد و تغذیه محصولات زراعی دارد. فرآیند توزیع کود از طریق ۵ کارگزار و عامل فروش فعال در شهرستان فامنین صورت میگیرد که با نظارت کامل، کودها را بهصورت هدفمند و منظم در اختیار بهرهبرداران قرار میدهند.
الیاسی تأکید کرد: همکاری با پتروشیمیهای معتبر کشور مانند لردگان و پردیس، تضمینی برای کیفیت کودهای تامین شده است و نقش مهمی در پایداری تولید کشاورزی دارد.
این اقدام در راستای حمایت از کشاورزان، افزایش بهرهوری اراضی زراعی و تحقق اهداف توسعه پایدار در بخش کشاورزی استان همدان انجام شده است.