همایش ارتقائ سلامت محصولات کشاورزی

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

همایش ارتقای سلامت محصولات کشاورزی استان اصفهان امروز ۱۳ دی ماه با حضور معاون امور  زراعت وزارت جهاد کشاورزی ، مشاور وزیر جهاد کشاورزی ،مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره سازمان تعاون  روستایی ایران و مشاور وزیر و مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا ،ریاست سازمان جهاد کشاورزی و مسئولین استان محققان و بهره برداران بخش کشاورزی استان اصفهان و استان های هم جوار در محل سالن شهید حنائی نژاد سازمان تعاون روستائی  آغاز شد .
در این همایش  آقای مهندس کریمیان  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان  ضمن خیر مقدم به حاضرین و تقدیر از زحمات انجام شده محصولات پیاز و سیب زمینی به روش  GAP گفت:  محصولات خوب پیاز و سیب زمینی به روش GAP قابل قبول را تولید و وارد بازار شده است  و سازمان جهاد کشاورزی در مورد افزایش کیفیت و ارتقاء سلامت جامعه را مورد توجه قرار داده ایم.
آقای مهندس کریمیان در ادامه افزود: در حال حاضر مجموعه تحقیقات و اجرایی بخش کشاورزی استان برای سایر محصولات استان روش تدوین دستورالعمل GAP را در دستور کار قرار داده ایم.

نظرات
شما نیز نظر خود را در رابطه با این خبر بنویسید