تولید سالانه بیش از 195 هزار تن میوه ریز در استان مازندران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تولید سالانه بیش از 195 هزار تن انواع میوه های ریز در این استان خبرداد.

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران:

مهندس عزیزاله شهیدی فر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز که با همکاری انجمن علوم باغبانی کشور و با حضور متخصصین ،پژوهشگران ،صاحب نظران ،دانشجویان و تولیدکنندگان و به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی مازندران در ساری برگزار شد با اعلام این خبر گفت سطح زیرکشت میوه های ریز استان مازندران 8هزار و 22 هکتار می باشد که 195 هزار و 58 تن میوه ریز مانند توت فرنگی، کیوی و تمشک در آن تولید می شود.وی اضافه کرد ازجمله سیاست ها و برنامه های سازمان جهاد کشاورزی درباره میوه های ریز، توسعه کشت با استفاده از ارقام جدید و اصلاح شده است.

 

نظرات
شما نیز نظر خود را در رابطه با این خبر بنویسید