تاثیر فعلی و آتی بیماری همه گیر COVID 19 بر قیمت مواد غذایی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی  به نقل از سایت فائو (سازمان جهانی خواربار و کشاورزی ملل متحد)

قیمت های بین المللی برخی از کالاهای عمده غذایی مانند روغن پالم و ذرت در واقع کاهش یافته است، بنابراین این سؤال آن طوری که به نظر می رسد، ساده نیست. تنها ماده غذایی که شاهد افزایش قیمت آن هستیم برنج است که آن هم  به محدودیت های صادراتی یک صادرکننده کلیدی مرتبط می باشد. امیدواریم که این وضعیت با توجه به دسترسی راحت به منابع برنج در جهان تغییر یابد. در بازارهای محلی برخی از قیمت کالاهای غذایی به دلیل مشکلات لجستیکی محلی در حال افزایش است، اما در چند ماه آینده، با افزایش شوک تقاضای نزولی، قیمت ها باید پایین بیایند - و این مهمترین نگرانی برای کشاورزان روستایی و بخش کشاورزی است.

نظرات
شما نیز نظر خود را در رابطه با این خبر بنویسید