اخبار

به گزارش روابط عمومی  شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان ؛

محمدی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان گفت : امسال بر اساس برنامه الگوی کشت در سطح ۴۰۰ هکتار کود در اختیار کشاورزان کشت خیار قرارخواهد‌گرفت. محمدی با اشاره به آمار توزیع کود برای محصول جالیزی خیار افزود : در هفت ماهه سال جاری برای دو شهرستان رامیان و گرگان ، کود یارانه ای اوره به به مقدار ۷ تن به مصرف مزارع خیاررسیده است.

وی تصریح کرد: کود های تخصیصی شامل « ازت ، فسفات و‌پتاس » می باشد که برای اراضی مناطق آبی به ازای هر هکتار ۱۰۰ کیلوگرم در سامانه پایش مواد کودی بارگزاری شده بود.

محمدی به کشاورزان توصیه کرد :قبل از کاشت، آزمایش خاک انجام دهند تا نیازهای غذایی خاک مشخص شود و کود مناسب با توجه به نتایج آزمایش انتخاب شود. گفتنی است خیار ‌محصول جالیزی است که علاوه بر مصرف داخل استان گلستان در استان‌های دیگر هم به فروش می‌رسد.

اخبار برگزیده