اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان:

بهروز الیاسی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان، از توزیع ۵۷۰ تن کود کشاورزی با صدور یک هزار و ۸۳۵ فقره حواله الکترونیکی برای کشت جو در شهرستان اسدآباد از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه خبر داد.

الیاسی اظهار کرد: تامین نهاده مورد نیاز کشت، یکی از الزامات دستیابی به تولید مطلوب است و در همین راستا کود کشاورزی مورد نیاز جوکاران اسدآباد متناسب با نیاز کشت و از طریق شبکه کارگزاری در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

وی ادامه داد: صدور حواله الکترونیکی، فرآیند دریافت و توزیع کود کشاورزی را ساماندهی کرده و امکان ثبت و رهگیری نهاده تحویلی به کشاورزان را فراهم می‌کند.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان افزود: تامین به‌موقع و مناسب نهاده، نقش مؤثری در پایداری تولید محصولات زراعی دارد و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان تامین کود مورد نیاز بخش کشاورزی را بر اساس برنامه و نیاز اعلام‌شده شهرستان‌ها دنبال می‌کند.