اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قزوین،

عباس رسولی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قزوین اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان خرداد ماه، 500 تن کود کشاورزی اوره  برای کشاورزان شهرستان البرز تأمین  شده است این اقدام با هدف تأمین نیازهای کشاورزان و ارتقای کیفیت و کمیت تولیدات کشاورزی انجام گرفته است.

وی با اشاره به اهمیت تأمین به‌موقع نهاده‌های کشاورزی در افزایش بهره‌وری مزارع افزود: کود اوره به عنوان یکی از مهم‌ترین کودهای ازته نقش مؤثری در تقویت رشد گیاه و افزایش عملکرد محصولات زراعی دارد و تأمین آن از اولویت‌های شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به شمار می‌رود.

رسولی ادامه داد: این میزان کود از طریق شبکه کارگزاری‌های مجاز شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و بر اساس حواله‌های صادره از سوی مراکز جهاد کشاورزی در اختیار کشاورزان شهرستان البرز قرار گرفته است.