اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان؛
 
مجید محمدی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان از توزیع مقدار  6 هزارو 396 تن  انواع کود فسفات درنه ماهه  سال جاری خبرداد.
 وی تصریح کرد : کود های توزیع شده شامل 5251 تن سوپر فسفات  تریپل،1145 تن سوپر فسفات ساده بوده است که در قالب الگوی. کشت برای ‌محصولات اساسی بهاره ، تابستانه و پائیزه در اختیار کشاورزان و بهره برداران قرار گرفته است.
وی محمدی توضیح داد که کودفسفات توزیع شده ، با فرمولاسیون ویژه برای مزارع و استفاده صحیح از این آنها باعث بهبود رشد ریشه، افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش‌های محیطی و ارتقای عملکرد محصول می‌شود.
به گفته وی، کشاورزان  با  استفاده از این کودها به کشاورزان کمک می‌کند تا محصولی با کیفیت بالا و عملکرد مطلوب برداشت کنند و در نتیجه سودآوری بیشتری از مزارع خود داشته باشند.