اخبار
به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان ،
درجهت فروش و ترویج تعداد ۹۳۷ دستگاه هد سمپاش الکترو استاتیک ، ابوطالب عبداللهی کارشناس فنی ماشین های کشاورزی این شرکت ضمن بررسی کارشناسی ، اقدام به بازار یابی و فروش دستگاه مذکور در بازار های محیطی در سطح شهر گرگان نمود .
و پس از بررسی ، کارشناسی نتایج بازدید به شرح ذیل گزارش کردید :
دستگاه مذکور قابلیت استفاده در نوع سمپاش موتوری اتومابزر از نوع خرطومی رادارد و برق مورد نیاز جهت پروانه مه پاش از شمع موتور مستقیما استفاده می شود.
از طرفی سمپاش های خرطوم دارای قدرت پاشش کمتری نسبت به نوع لانسی داردو تنها در فضای کوچک و محدود کاربرد دارد و خرطومی ، به دلیل داشتن یک لوله خرطومی ، شکل دسترسی به ارتفاعات را کاهش می دهد و نهایتا تا ۴ متر پاشش دارد .
و با توجه بررسی بعمل آمده، در حال حاضر سمپاش های لانسی موتوری در دسترس کشاورزان و باغداران این استان است و نوع هد سمپاش الکترو استاتیک موجود در انبار این شرکت ، قابلیت استفاده این نوع سمپاش ها را ندارد .
اخبار برگزیده
- پیام تبریک مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بمناسبت های ماه مبارک شعبان
- برگزاری جلسه هم اندیشی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با مسئولین حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان ها و شرکت های تابعه وزارت جهاد کشاورزی
- تقدیر از عملکرد شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در استان های آذربایجان غربی، کهگیلویه و بویراحمد و همدان
- سال متفاوت از لحاظ تامین کودهای کشت پائیزه / تقدیر از زحمات همکاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی
- آغاز سال زراعی نویدبخش / شکوفایی بخش کشاورزی ایران با تدبیر و تلاش
- کسب عنوان مدیر برگزیده توسط حسین عطایی سلامی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان خراسان رضوی