اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم،

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، برای ارتقای کیفیت پروتئین و افزایش عمر برداشت یونجه در مزارع استان، بیش از ۴۳۰ تن انواع کود یارانه‌ای در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

با توجه به نقش کلیدی ازت در تراکم بوته، و فسفر در تقویت سیستم ریشه‌ای، این کودها موجب دوام و استمرار برداشت تا چندین چین در طول فصل رشد می‌شوند. همچنین پتاس موجب بهبود فتوسنتز و افزایش مقاومت به کم‌آبی در یونجه‌های استان شده است.