اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم،

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم گفت: در راستای ارتقای بهره‌وری محصولات جالیزی، از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۳ تن انواع کود یارانه‌ای بین کشاورزان استان توزیع گردیده است.

کودهای تأمین‌شده شامل ترکیبات ازته، پتاسه و ریزمغذی‌ها بوده‌اند که نقش مهمی در افزایش رنگ، طعم و ماندگاری محصولات مانند طالبی، خربزه، گوجه‌فرنگی و هندوانه ایفا می‌کنند. کارشناسان تغذیه گیاهی، مصرف پتاسیم را عامل افزایش قندهای محلول و ماندگاری بیشتر می‌دانند که امسال در قالب آموزش‌های میدانی نیز ترویج یافته است.