اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان،

بهروز الیاسی، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان، اعلام کرد: «از ابتدای شهریورماه سال جاری و همزمان با آغاز کشت‌های پاییزه، تا چهاردهم آبان‌ماه در مجموع ۳۱۳۰ تن کود پتاس میان کشاورزان استان توزیع شد.»

وی با اشاره به اهمیت کودهای پتاس در افزایش مقاومت گیاهان و بهبود کیفیت محصولات زراعی افزود: تأمین و توزیع به‌موقع این نهاده‌ها نقش مهمی در ارتقای بهره‌وری و پایداری تولید کشاورزی استان دارد.

الیاسی تأکید کرد: سیاست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بر پایه توزیع هدفمند و نظارت دقیق بر فرآیند تخصیص نهاده‌هاست تا کشاورزان بتوانند در شرایطی عادلانه و به‌موقع به کودهای مورد نیاز دسترسی داشته باشند.

استان همدان به‌عنوان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی کشور، با مدیریت صحیح در تأمین و توزیع نهاده‌های مورد نیاز، گام‌های مؤثری در حمایت از کشاورزان و تحقق امنیت غذایی برداشته است.