اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قزوین،

عباس رسولی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قزوین اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا مورخ 15 مهر ماه، باتوجه به نقش مهم کود کشاورزی فسفات در مجموع بیش از یک هزار و 447 تن نهاده فسفات در سطح استان قزوین بین عوامل مجاز شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان توزیع گردید. کشاورزان عزیز می‌توانند با مراجعه به مراکز خدمات جهاد کشاورزی و دریافت حواله الکترونیکی  به کارگزاران شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در شهرستان خود مراجعه و نهاده را دریافت نمایند.

به گفته این مقام مسئول:

استفاده صحیح از کودهای فسفاته یکی از گام‌های کلیدی در افزایش عملکرد و کیفیت محصول کشاورزی است و باید با توجه به شرایط منطقه‌ای و نوع محصول تنظیم شود.

همچنین فسفات با افزایش گل‌دهی و میوه‌دهی سبب می شود محصولات زراعی سریع‌تر به مرحله گل‌دهی برسند و کیفیت محصول افزایش یابد.