اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

در راستای حمایت از تولید ملی و تقویت زیرساخت‌های کشاورزی، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس تا پایان ماه تیر سال جاری، موفق به تامین و توزیع 35 تن کود سوپر فسفات ساده در سطح شهرستان لارستان شده است.

حمید ابراهیمی‌زاده، مدیر این شرکت، در ارزیابی عملکرد نیمه نخست سال جاری ارائه کرد و گفت: «توزیع این حجم از کود سوپر فسفات ساده، نه تنها پاسخگوی نیاز فوری کشاورزان در فصل‌های مهم کاشت و داشت بوده، بلکه گامی مؤثر در جهت جلوگیری از کاهش عملکرد محصولات زراعی و باغی در مرکز استان محسوب می‌شود.»

وی بیان کرد: این اقدام در راستای برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فارس و با هماهنگی ستادهای توزیع کود در سطح استان و کشور صورت گرفته و به منظور پشتیبانی از کشاورزان و باغداران شهرستان لارستان در فصل حساس داشت، تشکیل میوه و نیاز فزاینده گیاهان به عناصر غذایی انجام شده است.

مسئولان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فارس از کشاورزان خواستند تا در خرید کودهای یارانه‌ای و تخصصی تنها به مراکز معتبر و مجاز مراجعه کنند و از خرید کالا از کانال‌های غیررسمی خودداری نمایند.

این شرکت با ادامه تلاش‌ها و بهره‌گیری از شبکه توزیع منسجم، تا پایان سال جاری نیز تأمین و توزیع منظم کودهای شیمیایی را در دستور کار خواهد داشت تا بخش کشاورزی استان فارس با تأمین به‌موقع نهاده‌ها، گامی محکم در مسیر توسعه پایدار و امنیت غذایی بردارد.