اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس،

حمید ابراهیمی‌زاده مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان فارس بیان نمود: با توجه به نقش کود کشاورزی در تغذیه گیاهی و افزایش عملکرد محصولات کشاورزی، در چهار ماه گذشته مقدار 30 تن کود کشاورزی سوپر فسفات ساده و تریپل به شهرستان خرم‌بید بارگیری و ارسال شد.

حمید ابراهیمی‌زاده با اعلام خبر فوق افزود: کودهای توزیعی مذکور توسط کارگزاران مستقر در شهرستان خرم‌بید به کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی تحویل گردید.

به گفته این مقام مسئول: مسئولان مربوطه از برنامه‌ریزی دقیق در زنجیره تامین، حمل و توزیع کود خبر داده و تأکید کردند که تمامی محموله‌ها پس از ورود به انبارهای کارگزاری خرم‌بید، تحت نظارت کامل سیستم بارکدخوانی و ثبت الکترونیکی قرار گرفته‌اند تا از هرگونه سوءاستفاده، کم‌فروشی یا سوءمدیریت جلوگیری شود.