اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

حسن همتی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان اعلام کرد که توزیع کود مورد نیاز برای مزارع شلتوک محلی استان تا پایان تیر ماه سال ۱۴۰۴ به میزان ۲۶۴۹۱ تن انجام خواهد شد.

همتی در این باره گفت: «با هدف حمایت از کشاورزان و افزایش بهره‌وری در مزارع شلتوک محلی، برنامه‌ریزی دقیقی جهت تامین و توزیع کودهای شیمیایی مورد نیاز انجام شده است. این میزان کود با همکاری سازمان‌های مربوطه و مراکز توزیع در سراسر استان گیلان به موقع در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.»

وی افزود: «توزیع به موقع و منظم کودها نقش مهمی در بهبود کیفیت و کمیت محصول شلتوک ایفا می‌کند و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان تمام تلاش خود را برای رفاه کشاورزان به کار گرفته است.»

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان از کشاورزان خواست با توجه به اعلام نیاز و برنامه زمان‌بندی، نسبت به دریافت کودهای مورد نظر خود اقدام نمایند تا شاهد یک فصل کشاورزی موفق و پرمحصول در استان باشیم.