افزایش تولید فندق در استان گیلان

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

صالح محمدی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان از افزایش ۳۰ درصدی تولید فندق در استان گیلان خبر داد. محمدی با بیان اینکه بر اساس برنامه های ترویجی سازمان جهاد کشاورزی در قالب آموزش باغداران ؛ هرس درختان،  بهزراعی و... تغذیه باغات فندق با کودهای کشاورزی استاندارد و کنترل و کیفی شده( تامین توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی) و دخالت بحث سال آوری،باغداران فندق گیلانی امسال30 درصد بیشتر از سال گذشته محصول برداشت کردند.۸۵ درصد فندق کشور در گیلان تولید می شود و برداشت فندق از نیمه مرداد آغاز می شود و مهرماه به پایان می رسد.

 

نظرات
شما نیز نظر خود را در رابطه با این خبر بنویسید