به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان یزد،
محمدحسن زارعیان، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان یزد، اعلام کرد :عملیات کیسهگیری، سردوزی و صفافی ۱۰۰ تن کود کشاورزی کلرورپتاسیم گرانوله (جامبو) در انبارهای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان یزد آغاز شده و هماکنون نیز ادامه دارد.
وی گفت : این عملیات بستهبندی ۱۰۰ تن کود کشاورزی کلرورپتاسیم گرانوله (جامبو) با موفقیت در انبارهای این شرکت در حال انجام است، این فرآیند که از اول خردادماه سال جاری آغاز شده، شامل کیسهگیری، سردوزی و صفافی این میزان کود با رعایت استانداردهای کیفی لازم است.
زارعیان افزود: بلافاصله پس از بستهبندی، کودهای آمادهشده به کارگزاران کودهای کشاورزی در یازده شهرستان استان یزد ارسال و توزیع میشود تا در اختیار کشاورزان گرامی قرار گیرد، هدف از این اقدام، تسریع در روند تامین و توزیع کود و حمایت از فعالیتهای کشاورزی در سطح استان است.