اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

حسن همتی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان از تامین 3 هزار و 489 تن کود ازت،فسفات،پتاس در انبار شهرستان رشت تا پایان خرداد سال 1404 خبر داد،این مقدار کود پس از انجام فرآیند کیفی در اختیار کارگزاران و کشاورزان استان قرار گرفت.

ایشان خاطرنشان کرد: بخش اعظم کودهای تحویل داده شده در استان در این سه ماه شامل 126 تن برای مزارع گندم،166 تن جو،23596تن شلتوک محلی،1101تن شلتوک پرمحصول،521تن هندوانه،239 تن بادام ،308 تن فندق ،430 تن پرتقال،809 تن کیوی،2809 تن چای،723 تن زیتون،177 تن درخت و درختچه ،448 تن استخر ماهی و باقی به مقدار کمتری جهت کشت کدو،لوبیا،عدس،گردو،نارنگی و سایر محصولات بوده است.

همتی با اعلام این مطلب افزود: این مقدار کود با توجه به صدور حواله الکترونیک توسط مراکز خدمات و مدیریت های جهاد کشاورزی در میان کشاورزان و بهره برداران این استان توزیع گردیده، استفاده از کود های کشاورزی موجب بهره برداری چند برابری کشاورزان و سود بیشتر آنها می گردد.

همتی در پایان تاکید کرد شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با انجام نمونه برداری و آزمایش های لازم از ورود هرگونه کود تقلبی به چرخه کشاورزی کشور جلوگیری می کند،کشاورزان با تهیه نهاده های کشاورزی از کارگزاری ها و تعاونی های زیرمجموعه این شرکت از ورود کود تقلبی به چرخه غذایی کشور جلوگیری کنند.