به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان ؛
مجید محمدی سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان اظهار کرد: کشاورزان باید کود اوره را پس از کشت گندم در چند مرحله «پنجهزنی، ساقهدهی و گلدهی» بهصورت سرک مصرف کنند.
وی با بیان اینکه در هنگام گلدهی گندم، کود سرک بهصورت محلول در آب مزارع گندم مخلوط میشود، ادامه داد: پیمانکاران تکثیری نگران مصرف کود سرک نباشند.
سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزان استان گلستان با اشاره به اینکه برای پیمانکاران تکثیری کود اوره به مقدار 50 کیلوگرم مازاد بر سهمیه در سامانه کنترل و پایش مواد کودی بارگذاری شده و میتوانند با مراجعه مراکز خدمات تابعه شهرستان در صورت موجودی سهمیه خود را دریافت کنند، خاطرنشان کرد: افزودن این کود در این مرحله از رشد، سبب افزایش پروتئین گندم از 10 الی 12 درصد به 14 درصد و متعاقب آن افزایش ارزش غذایی میشود.
وی اضافه کرد: در اراضی دیم هنگام بارندگی و یا این که هوا از رطوبت بالایی برخوردار باشد از کود سرک استفاده میشود.
محمدی با تأکید بر اینکه افزایش پروتئین دانه گندم به لحاظ این که نان جایگاه مهمی در سبد خانوادههای ایرانی دارد نقش بسزایی در تأمین پروتئین بدن دارد، تصریح کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از هشت هزار و 100 تن کود اوره از سه پتروشیمی اوره ساز «مرودشت شیراز، خراسان، پردیس عسلویه وارد استان گلستان شده و مقدار هفت هزار و 269 تن از ابتدای سال در دسترس کشاورزان قرار گرفته است.
https://www.aryanews.com/fa/news/20250416150116098/