به گزارش رابط روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان سمنان ؛ محمود خدابخشی امروز از انبارهای عاملین توزیع کود های کشاورزی یارانه ای در سطح شهرستانهای استان بازدید بعمل آورد.
وی در این بازدید، وضعیت موجودی کود دی آمونیوم فسفات رامورد بررسی و ارزیابی قرارداد و تصریح کرد: تا کنون 500 تن کود دی آمونیوم فسفات در این استان از بندر امام خمینی(ره) تامین شده است و کشاورزان می توانند با مراجعه به مراکز خدمات جهاد کشاورزی حوزه شهرستانی ،کود مورد نیاز خود را دریافت کنند.
اخبار
اخبار برگزیده
- پیام دکتر بهزاد باباخانی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بهمناسبت روز جهانی کود (۱۳ اکتبر)
- دیدار دکتر بهزاد باباخانی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با آیت الله ربانی نماینده محترم ولی فقیه در وزرات جهادکشاورزی
- هفته دفاع مقدس گرامی باد
- دکتر بهزاد باباخانی با حکم وزیر جهاد کشاورزی به عنوان مدیرعامل و عضو هیئتمدیره شرکت خدمات حمایتی کشاورزی منصوب شد
- تقدیر از چهار دهه خدمت جهادی مهندس حمید رسولی در راه سربلندی بخش کشاورزی
- مجمع عمومی سالیانه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی برگزار شد