اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

صالح محمدی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گیلان از برداشت نوبرانه فندق در استان خبر داد. یادآور می شود که ۵۹ هزار باغدار گیلانی به این فعالیت مشغول میباشند و۸۵ درصد فندق ایران در گیلان تولید می‌شود. شهرستان‌های رودسر، سیاهکل، املش، تالش، رودبار و آستارا مهمترین مناطق تولید فندق در گیلان است، و۶ واحد فرآوری و بسته بندی فندق در استان فعال میباشد.فندق‌های برداشت شده علاوه بر مصرف در داخل استان به استان‌های دیگر صادر می‌شود.فندق دارای پروتئین، مواد چرب، کلسیم، فسفر و پتاسیم است و مصرف آن برای تقویت حافظه، درمان بیماری‌های گوارشی توصیه میشود. کود مورد نیاز باغداران فندق توسط شرکت خدمات تامین می گردد.