اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر استان اقای فریدون صفایی اعلام نمود. . سطح زیر کشت زعفران در آران و بیدگل نزدیک به ۸۵ هکتار است که از این سطح، حدود ۳۰ هکتار بارور و بقیه طی سال‌های آینده به بار خواهد نشست. صفایی میانگین برداشت زعفران از هر هکتار را ۲ کیلوگرم برشمرد و افزود: برداشت زعفران از نیمه آبان ماه در آران و بیدگل آغاز شده است و تا نیمه آذر ماه جای ادامه دارد. به گفته وی، کشت زعفران به عنوان یکی از محصول‌های کم‌آب و با ارزش افزوده بالا برای افزایش درآمد کشاورزان آران و بیدگل، در اولویت برنامه‌های مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برای اصلاح الگوی کشت در نظر گرفته شده است. صفایی با بیان اینکه زعفران طی یک سال ۲ بار آبیاری می‌شود گفت: هر هکتار سطح زیر کشت این محصول حدود ۳۰ نفر اشتغالزایی ثابت و فصلی دارد. وی تصریح کرد: هر هکتار کشت زعفران حدود ۶ تن پیاز زعفران لازم دارد که بهتر است از اقلیم‌های مشابه آب و هوایی تهیه شود تا بازدهی مطلوبی داشته باشد. وی با تاکید بر این که زعفران از جمله محصول‌های خاص ایران است و با توجه به قیمت زیاد آن در صادرات جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص می‌دهد، افزود: مزیت نسبی و اهمیت زعفران از نظر تولید، سطح زیر کشت، اشتغالزایی و قابلیت درآمدزایی زیاد این مدیریت را بر آن داشته است تا با حمایت‌های سازمان متبوع کشت و تولید آن را در این منطقه افزایش دهد. صفایی با اشاره به نیاز اندک زعفران به آب کم که عمده‌ترین محدودکننده تولید بخش کشاورزی در منطقه به شمار می‌آید، خاطر نشان کرد: سطح زیرکشت و تولید زعفران هر ساله از افزایش قابل توجهی برخوردار است و موجب رونق اقتصادی منطقه و افزایش درآمد بهره‌برداران می‌شود. لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی مزارع کاشت زعفران در استان اصفهان شهرستان اران و بیدگل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تهیه و تامین گردیده است