اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر استان اقای فریدون صفایی اعلام نمود. میانگین برداشت زعفران را از هر هکتار حدود ۶ تا ۷ کیلوگرم در شهرستان نطنز بیان و گفت: پیش بینی می شود امسال دو هزار و صد کیلوگرم زعفران خشک ازاین مزارع برداشت شود. صفایی افزود: بیشترین وسعت زیر کشت زعفران در شهرستان نطنز در بخش مرکزی در شهر‌های نطنز، طرقرود و در بخش امامزاده بادرود در شهر‌های بادرود و روستای ده آباد است. وی گفت: با توجه به آزمایشاتی که در طرح اصالت زعفران ایران در دو سال گذشته در دانشگاه شهید بهشتی تهران انجام شده، زعفران نطنز رتبه اول کشوری را به لحاظ رنگ، طعم و ماده موثره به دست آورده است. لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی مزارع زعفران در استان اصفهان شهرستان نطنز توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تهیه و تامین گردیده است