به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان
مدیر استان اقای فریدون صفایی اعلام نمود آمار مصرف آب در بخش کشاورزی به وسیله آب منطقه ای و با کسر میزان مصرف در بخش صنعت و شرب محاسبه میشود. صفایی تصریح کرد: با فرونشست زمین در سالهای اخیر و کاهش ۳۵درصدی آبهای زیر زمینی؛ ۲۸ درصد آب کشت پاییزه و بهاره از منابع سطحی و ۷۲ درصد از منابع زیر زمینی تامین شده است. وی ادامه داد: بر همین اساس یکی از مباحث اصلی بخش کشاورزی تعریف الگوی کشت بر مبنای اقلیم، عوامل تولید، ظرفیت منطقه، مزیت اقتصادی و ملاحظات زیست محیطی است که بر اساس آن انواع محصولات زراعی کشت میشود. صفایی با اشاره به اینکه میزان کشت به چرایی و چگونگی الگوی کشت برمیگردد، گفت: یک افق پنج ساله برای الگوی کشت در استان اصفهان تعریف شده است