به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان
مدیر استان اقای فریدون صفایی بیان نمود شهرستان فریدن با ۱۸۰۰ هکتار وسعت زیرکشت پیاز نخستین تولید کننده این محصول زراعی در استان اصفهان است.صفایی عملکرد این محصول را در هر هکتار ۷۰ تن و از بیشترین عملکرد تولید پیاز در استان دانست و گفت: برداشت پیاز هر سال از اوایل مرداد آغاز میشود و تا اواخر شهریور ادامه دارد. صفایی پیاز تولیدی فریدن را بیشتر از اراقام سفید وزرد معرفی و پیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت حدود ۱۳۰ هزار تن پیاز ازمزارع شهرستان برداشت و روانه بازار شود. صفایی مدیریت صحیح را در تولید بذر و نشاء از عوامل موثر در عملکرد محصول دانست و گفت: بذر تولیدی در شهرستانهای دیگر نشاءگیری و سپس نشاء تولیدی برای کاشت در زمین اسفند هرساله به فریدن منتقل میشود. لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی مزارع پیاز در شهرستان توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تامین و در اختیار بهره برداران قرار گرفته است