اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر استان اقای فریدون صفایی بیان نمود نشستی تخصصی با موضوع محصولات گواهی شده در استان برگزار وبا اشاره به برخی فعالیت‌های اظهار شد: اقدامات گسترده‌ای در راستای تولید محصولات گواهی شده و مناسب در سطح استان شکل گرفته است که نتایج خوبی به همراه داشت. مهندس مرادمند رییس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به استقبال مردم از محصولات گواهی شده و سالم عنوان کرد: با انجام برخی اقدامات می‌توان روند تولید این نوع محصولات را تسریع و میزان تولید را افزایش داد. رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان عنوان کرد: انتخاب کارشناس مسئول محصولات گواهی شده در هر شهرستان، انتخابات محصولات غالب در شهرستان‌ها با توجه به دستورالعمل‌ها، تشکیل اکیپ‌های تخصصی در شهرستان‌ها و بازدید هفتگی به منظور بررسی شرایط هر شهرستان، انتخاب کشاورزان همکار در اجرای طرح‌ها با در نظر گرفتن سطح توانایی و انگیزه آنها، هماهنگی با قسمت‌های مختلف برای ارائه آموزش‌های کاربردی به کشاورزان و نظارت بر روند توزیع محصولات گواهی شده در بازار و افزایش تنوع در تولیدات از جمله مواردی است که باید با جدیت دنبال شوند تا بتوان به سطح مناسب از تولید محصولات گواهی شده دست یابیم. وی تصریح کرد: پیش‌بینی مناسبی برای تولید محصولات گواهی شده در خیار فضای سبز، خیار گلخانه‌ای، گوجه فضای باز و گوجه گلخانه‌ای شکل گرفته است و با برنامه‌ریزی مناسب شکل گرفته امیدواریم به نتایج مناسب در این بخش دست یابیم. در ادامه مسعود پزشکی، پزشک معتمد سازمان نیز عنوان کرد: اقدامات زیادی در راستای تولید محصولات گواهی شده و سالم ابلاغ شده که می‌تواند به بهبود روند حرکت در این بخش کمک کند، البته نیاز است بخش خصوصی و تعاونی‌ها نیز با جدیت و قدرت بیشتری در میدان حاضر باشند.