به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان آذربایجان شرقی،
جلسه در سالن جلسات شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 8 با حضور معاونت محترم بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیر عامل محترم غله و کارشناسان،کارشناس مسئول محترم گروه کشاورزی استانداری، مرکز تحقیقات دیم کشور، مرکز تحقیقات آب و خاک، مدیران محترم کارخانه های آرد سازی استان، کارشناس محترم دانشکده کشاورزی در امور بهبود کیفی گندم، انجمن صنفی سیلودارن و مدیریت محترم شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان تشکیل یافت.
در این جلسه در خصوص علل پایین بودن میزان پروتئین و گلوتن گندم تولیدی استان بحث و بررسی بعمل آمد و عوامل زیر در بالا بردن کیفیت گندم عنوان شد:
- کشت به موقع
- استفاده از بذور استاندارد و اصلاح شده
- رعایت عوامل محیطی
- مدیریت مزرعه
- انتخاب بذر مناسب با توجه به شرایط اقلیمی و موقعیت جغرافیایی
- نگهداری گندم در سیلو(کندو)
- فرآیند فرآوری آرد و پخت نان
- ...
در این جلسه مدیر محترم شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان به میزان تامین و توزیع نهاده های مورد نیاز در مقایسه با میزان جذب کود در سال گذشته اشاره و تصریح کرد برای بهبود کیفی گندم می بایستی بعضی از کودهای ریز مغذی از جمله سولفات روی، منیزیم ، منگنز و ... در سبد حمایتی جهت ترغیب کشاورزان قرار گیرد . همچنین درصد پروتئین و گلوتن گندم باید در خرید تضمینی دخالت داده شود.