اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان اقای فریدون صفایی با اشاره به کاهش ۳۰ درصد کشت این محصول گفت: از هزار و ۱۰۰ هکتار سطح زیر کشت پنبه در آران و بیدگل در سال۹۴، هم اکنون ۳۰۰ هکتار سطح زیر کشت پنبه در این شهرستان وجود دارد که از هر هکتار ۴ تن پنبه برداشت می‌شود. صفایی گفت: آب بر بودن محصول پنبه را دلیل اصلی این کاهش تولیدات بیان کرد و افزود: پسته، گیاهان دارویی و زعفران جایگزین کاشت پنبه در آران و بیدگل شده اند. وی با بیان اینکه برداشت محصول پنبه تا اواسط دی ادامه دارد گفت: مناطق عمده تولید پنبه در این شهرستان سفیدشهر، نوش‌آباد و یزدل است و ۷۰۰ بهره‌بردار در زمینه برداشت این محصول زراعی فعالیت دارند. صفایی، کشت همزمان محصول صیفی و پنبه را در یک زمین کشاورزی از ابتکارات منحصر به فرد کشاورزان این منطقه دانست و گفت: کشاورزان کویر با این نوآوری، بازدهی آبیاری را تا ۳۰ درصد افزایش داده و در زمین‌های کشاورزی حاصل‌خیز هم صرفه‌جویی کرده‌اند..