به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان اقای فریدون صفایی با اشاره به فعالیت ۷۶ بهره بردار قارچ در استان گفت: کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان به علت کم آب بر بودن مورد استقبال صاحبان واحدهای تولیدی قرارگرفت به طوری که درده سال اخیر تعداد فعالان دوبرابر شده است. صفایی میزان مصرف آب برای تولید هر تن قارچ را ۱۷ مترمکعب بیان کرد و گفت: علاوه بر تولید در تمام فصول با میزان مصرف کم آب در واحد، اشتغالزایی دوهزار نفری واحدهای تولیدی، تولید طبقاتی و استفاده از حداقل زمین، محیط کنترل شده و کاهش خسارات ناشی از شرایط اقلیمی، از مهمترین مزایای تولید قارچ خوراکی است. وی استفاده از پسماندهای کشاورزی در فرایند تولید و خواص دارویی و غذایی قارچ را از مزایای توسعه کشت قارچ خوراکی در این استان دانست