اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر استان اقای فریدون صفایی با اشاره به فرآیند کشت و برداشت زعفران در استان اصفهان اظهار کرد: عملیات برداشت و فرآوری زعفران از اواخر مهرماه سال جاری در مناطق سردسیر استان آغاز شده و به مرور به شهرستان‌های معتدل و گرمسیر گسترش خواهد یافت. وی با بیان اینکه استان اصفهان حائز رتبه چهارم کشور در محصول زعفران است، ادامه داد: سطح زیر کشت زعفران 1462 هکتار با تولید بیش از 8800 کیلوگرم بوده که نسبت به سال گذشته در سطح بیش از 182 هکتار و در تولید بیش از 1300 کیلوگرم افزایش داشته است. صفایی عنوان کرد: متوسط عملکرد زعفران در استان 6 کیلوگرم در هکتار بوده که بسیار بالاتر از میانگین کشور است. وی ادامه داد: شهرستان‌های تیران و کرون و نطنز هر کدام با 240 هکتار، نجف‌آباد 160 هکتار، آران و بیدگل 100 هکتار، شاهین شهر و میمه 95 هکتار و کاشان 94 هکتار به ترتیب بیشترین سطح زیر کشت را نسبت به سایر شهرستان‌ها به خود اختصاص داده‌اند. صفایی گفت: لازم به ذکر است کلیه نیاز کاشت زعفران توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره بردارن قرار گرفته است.