به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان
مدیر استان اقای فریدون صفایی با اشاره به برداشت محصول زرشک از ۱۰ روز گذشته از باغات اصفهان اظهار داشت: محصول زرشک در استان اصفهان توسط باغدار برخواری برای نخستین بار ۱۵ سال پیش انجام شد که خوشبختانه این محصول در استان اصفهان به ثمر نشست و توسعه یافت. وی با بیان اینکه گیاه زرشک نسبت به شوری و کم آبی مقاوم است میتواند جایگزین کشتهای آب بر در استان اصفهان شود، صفایی بیان نمود در سال گذشته ۱۰ هکتار از باغات استان اصفهان به کشت زرشک تخصیص یافت که امسال به ۱۴ هکتار افزایش یافت و با توجه به سازگاری اقلیمی گیاه زرشک در استان اصفهان از کشت این گیاه توسط باغداران اصفهانی حمایت خواهد شد. صفایی گفت: لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی کاشت زرشک در استان توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره بردارن قرار گرفته است .