اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر استان اقای فریدون صفایی بابیان اینکه متوسط تولید پیاز در هر هکتار ۸۰ تن است اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۱۶ هزار تن پیاز از اراضی شهرستان چادگان برداشت و روانه وارد بازار مصرف می‌شود. صفایی گفت: پیاز شهرستان چادگان در دو نوع زرد و سفید و دارای ماده غذایی بالا و باکیفیت برای استفاده در سبد غذایی خانوار است که هرساله بر کشت این محصول اضافه می‌شود. وی بیان داشت: این محصول به روش نشایی در مزارع بخش مرکزی و چنارود کشت می‌شود چون با این روش در کاشت بذر صرفه‌جویی شده وهمچنین کاهش مصرف آب و کوتاه کردن زمان کاشت را نیز در بردارد. وی گفت: لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی شهرستان جهت کشت پیاز توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره بردارن قرار گرفته است