به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان اقای فریدون صفایی با اشاره به کشت تابستانه کشاورزان اصفهان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه اصفهان استانی دامپرور است و نیاز به علوفه در آن بالاست باید به سمت و سوی تامین علوفه پیش رویم، بنابراین یکی از گیاهان کشت ذرت علوفه ای است. صفایی اظهار کرد: پیش بینی می شود با کشت ذرت علوفه ای در سطح ۱۸ هزار و ۵۰۰ هکتار در اصفهان، یک میلیون و ۱۴۷ هزار تن این محصول تولید شود که در حوضه زاینده رود نیز ۱۴ هزار و ۶۰۰ هکتار زیر کشت ذرت علوفه ای رود. وی با اشاره به کشت سورگوم دانه ای در استان، پیش بینی کرد حدود ۱۲۰ هکتار سورگوم دانه ای و حدود ۹۰۰ هکتار سورگوم علوفه ای کشت شود که تولید محصول آن حدود ۵۸ هزار تن خواهد بود. به گفته صفایی، با توجه به مقاومت گیاه سورگوم در برابر بی آبی، پیشنهاد می شود کشاورزان این محصول را به جای ذرت کشت کنند. وی با اشاره به کشت شلغم و چغندر علوفه ای در استان با توجه به مقاومت در برابر بی آبی و شوری، برآورد کرد که حدود ۲۵۰۰ هکتار کشت این دو محصول در اصفهان انجام شود. وی گفت: لازم به ذکر است کلیه نیاز کودی استان جهت کشت تابستانه توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره بردارن قرار گرفته است.