رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تولید سالانه بیش از 195 هزار تن انواع میوه های ریز در این استان خبرداد.
به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران:
مهندس عزیزاله شهیدی فر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز که با همکاری انجمن علوم باغبانی کشور و با حضور متخصصین ،پژوهشگران ،صاحب نظران ،دانشجویان و تولیدکنندگان و به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی مازندران در ساری برگزار شد با اعلام این خبر گفت سطح زیرکشت میوه های ریز استان مازندران 8هزار و 22 هکتار می باشد که 195 هزار و 58 تن میوه ریز مانند توت فرنگی، کیوی و تمشک در آن تولید می شود.وی اضافه کرد ازجمله سیاست ها و برنامه های سازمان جهاد کشاورزی درباره میوه های ریز، توسعه کشت با استفاده از ارقام جدید و اصلاح شده است.