به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان
مدیر استان اقای فریدون صفایی اعلام نمود اصفهان رتبه نخست در تولید ریز غده سیب زمینی (مینی تیوبر) و رتبه اول در سطح و تولید محصول پیاز، جایگاه نخست در سطح و تولید پیاز کشت نشایی را دارد : در سال زراعی گذشته، از ۵۶۴ هزار هکتار اراضی با قابلیت کشاورزی، حدود ۲۹۰ هزار هکتار و معادل ۵۱.۵ درصد به کشت محصولات زراعی تخصیص یافت که در این میان ۲۵۴ هزار هکتار به زراعت کشتهای آبی و ۳۶ هزار هکتار هم مربوط به کشتهای دیم و مابقی اراضی زراعی آبی و دیم آیش و باغات را شامل شد. وی افزود: میزان تولید انواع محصولات زراعی از این سطوح در سال زراعی ۹۷-۹۸ با توجه به بارندگیهای مناسب و تأمین آب از محل شبکه آبرسانی زاینده رود و افزایش سطوح زیرکشت حدود ۴ هزار و ۴۹۷ هزار تن بوده است لازم به ذکر است کلیه نیازهای کودی این کشت در استان توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان تهیه و در اختیار بهره برداران این بخش قرار گرفته است