اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر استان اقای فریدون صفایی با اشاره به ۷۷ هزار و۳۵۱ هکتار سطح کشت محصولات باغی آبی و دیم در استان اصفهان اظهار داشت: در راستای اجرای طرح سازگاری با کم آبی توسعه کشت گلخانه‌ای در اولویت تولیدات کشاورزی استان اصفهان قرار گرفته است. وی افزود: از مهمترین مزایای کشت‌های گلخانه‌ای می‌توان به تولید خارج از فصل یا مکان طبیعی با افزایش عملکرد در واحد سطح، افزایش راندمان مصرف آب، امکان تولید محصول سالم و اشتغالزایی بالا در واحد سطح اشاره کرد. با اشاره به اینکه سطح زیر کشت محصولات گلخانه‌ای شامل سبزی و صیفی و گل و گیاه زینتی در استان اصفهان معادل یک هزار و ۸۵۶ هکتار است، تصریح کرد: میزان تولید سالیانه سبزی و صیفی گلخانه‌ای استان اصفهان بالغ بر ۲۷۷ هزار و ۷۸۳ تن است که رتبه سوم کشوری را به خود اختصاص داده است. وی اشاره‌ای به میزان تولید سالانه گل شاخه بریده حدود ۶۹ میلیون شاخه داشت و اضافه کرد: گل‌های نشایی-فصلی با تولید ۴۶ میلیون نشاء رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داده است.