اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر استان اقای فریدون صفایی بیان نمود : متوسط برداشت کلزا در استان اصفهان سه تن در هکتار است و پیش بینی می شود مقدار قابل توجهی کلزا برداشت و تحویل کارخانه های روغنی کشی شود. وی با اشاره به اینکه کشاورزان باید از زمان کاشت تا پایان برداشت محصول ، زیر نظر کارشناسان جهاد کشاورزی محصول را مدیریت کنند تا محصولی مرغوب و با عملکرد بالا تولید کنند گفت: کشت کلزا شیوه ای مناسب برای تنوع محصول و اصلاح خاک است و معمولا در تناوب با گندم و جو کشت می شود. صفایی گفت: با نفوذ ریشه کلزا به عمق خاک عناصر مفید و مغذی از عمق به سطح خاک کشیده شده و علف های هرز و آفات از بین می رود و زمین برای کشت بعدی آماده شده و این کار باعث افزایش 30 درصدی عملکرد محصول بعدی خواهد شد. با توجه به شرایط دما و رطوبت، کاشت پاییزه این گیاه در اغلب نقاط کشور به راحتی امکان پذیر است.