اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان اصفهان

مدیر استان اقای فریدون صفایی بیان نمود برداشت جو ، از2 هزار و500 هکتار مزارع شهرستان آران و بیدگل آغاز شده است . صفایی با بیان اینکه حدود ۸۰ درصد محصول با کمباین و بقیه به صورت سنتی ودستی برداشت مي‌شود، گفت: پیش بینی می‌شود از هر هکتار بین 4 تا 4 و نیم تن جو برداشت شود. صفایی افزود: امسال حدود 40 درصد سطح زیر کشت افزایش یافته اما نسبت به میانگین بلند مدت حدود 70درصد کاهش داشته است.لازم به ذکر است کلیه نیازهای کودی شهرستان مطابق با سهمیه تهیه و تامین گردیده و برداشت جو در آران و بیدگل تا دهه سوم خرداد ادامه دارد.