به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی استان اصفهان،
مدیر استان اقای فریدون صفایی بیان نمود باتوجه به اقدامات و ارائه تسهیلاتی که از سوی دستگاههای اجرایی استان برای توسعه اراضی کشاورزی استان به خصوص کشت گندم و جو درنظر گرفته شده به همین منظور خوشبختانه شاهد رشد ۳۰ درصدی سطح زیر کشت محصولات گندم و جو در اراضی کشاورزی استان اصفهان در سال زراعی جدید هستیم. از اقدامات موثر سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان در توسعه اراضی سطح زیر کشت گندم و جو استان در سال جاری را میتوان به ایجاد تغذیه بهینه، کود رسانی صحیح، استفاده از شیوه نوین ابرسانی، استفاده از کودهای ازته، کنترل آفات و کنترل و جلوگیری از رشد علفهای هرز اشاره داشت . صفایی تاکید کرد:درحال حاضر سطح زیر کشت گندم ابی در اراضی کشاورزی استان 60 هزار و ۵۱۰ هکتار و سطح زیر کشت جو آبی در اراضی استان 55هزار هکتار است. صفایی گفت:در سطح کشت دیم در اراضی استان اصفهان هم در مناطق سردسیر بیش از ۱۸ هزار و ۲۷۰ هکتار گندم دیم و 3 هزار هکتار هم جو دیم کشت گردیده که به زودی به مرحله برداشت میرسد. مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اصفهان یادآور شد:اجرای اقدامات لازم جهت توسعه سطح زیر کشت محصولات گندم و جو استان اصفهان باعث شده تا شاهد عملکرد بسیار مطلوبی در حوزه سطح کیفیت این محصولات در اراضی کشاورزی استان اصفهان باشیم. صفایی اضافه کرد:خوشبختانه با توجه به مدیریت دقیقی که از سوی کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استان صورت گرفته توانستیم بخش کمبود در سطح اراضی کشت گندم را در بخش اراضی سطح کشت جو استان جبران کنیم که این اقدام نقش مهمی در برطرف کردن مشکل کمبود محصول گندم و جو در بازار استان اصفهان ایفا خواهد کرد