اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان هرمزگان،

طهماسب غلام‌پور، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان، با تأکید بر استمرار پشتیبانی از تولیدکنندگان بخش کشاورزی گفت: تأمین نهاده‌های مورد نیاز کشاورزان و تسهیل دسترسی آنان به کودهای کشاورزی، از برنامه‌های اصلی این شرکت برای حمایت از تولید پایدار در استان است.
وی با اشاره به عملکرد هفت‌ماهه نخست سال جاری بیان کرد: در این مدت ۹ هزار و ۴۲۹ تن انواع کود کشاورزی در استان تأمین و ۶ هزار و ۲۵۲ تن کود نیز بین بهره‌برداران کشاورزی توزیع شده است.
غلام‌پور با اشاره به آغاز کشت گندم در استان هرمزگان افزود: برای سال زراعی جاری، کشت ۱۴ هزار هکتار گندم و تولید حدود ۷۰ هزار تن محصول پیش‌بینی شده است. با توجه به سهم بیش از ۸۵ درصدی شهرستان حاجی‌آباد از سطح زیر کشت گندم استان، پشتیبانی از کشاورزان این منطقه اهمیت ویژه‌ای دارد.
وی همچنین با اشاره به برگزاری آیین آغاز کشت گندم در منطقه شمیل حاجی‌آباد و استفاده از دستگاه ریزدانه‌کار در عملیات کشت اظهار داشت: به‌کارگیری روش‌ها و ماشین‌آلات مناسب در کنار تأمین نهاده‌های مورد نیاز می‌تواند به بهبود عملیات کاشت و مدیریت هزینه‌های تولید کمک کند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی هرمزگان در ادامه، هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های بخش کشاورزی را برای رفع موانع تولید ضروری دانست و بر پیگیری مسائل مرتبط با تأمین نهاده‌ها و دسترسی به کودهای مورد نیاز کشاورزان تأکید کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان با استفاده از ظرفیت شبکه کارگزاری‌ها و نظارت بر روند توزیع، تلاش می‌کند نهاده‌های کشاورزی در زمان مناسب به دست بهره‌برداران برسد تا زمینه استمرار تولید و تحقق اهداف بخش کشاورزی فراهم شود.

اخبار برگزیده