اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان،

صالح محمدی مدیرشرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان از بازدید یک کارگاه شکر پزی در روستای میانده شهرستان صومعه سراکه توسط یک از کشاورزان منطقه دایر گردید خبرداد.

محمدی با بیان اینکه در اراضی و زمین های ضعیف و کمتر حاصلخیز و ماسه ای در برخی از مناطق شهرستان صومعه سرا نیشکر بومی رشد میکند که با اندکی رسیدگی توسط کشاورزان از آنها ساقه های نیشکر حاوی مواد قندی مایع بدست می آید که به روش های سنتی و صنعتی و طبق آئینی بنام شکر پزی، محصولی تحت نام شکر سیاه بدست می آید. که در تاریخ 3 دی ماه مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گیلان از یکی از این کارگاهها بازدید نمود. گزارش تصویری نیز پیوست میباشد.