به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان سمنان،
محمود خدابخشی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان سمنان از انبار شهرستان شاهرود و از روند تحویل گندم های بذری بازدید به عمل آورد.
محمود خدابخشی در این بازدید نمونه گیری گندم حیران گواهی شده را شخصا مورد بررسی قرار داد و گفت برای بالا بردن کیفیت بذور گندم بوجاری شده باید از تحویل تا بوجاری با دقت انجام گردد تا نهایتا بذور تحویلی به کشاورزان با بالاترین کیفیت باشد.
اخبار
اخبار برگزیده
- صعود موفقیت آمیز همکار شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به قله دماوند بمناسبت گرامیداشت هفته دولت
- پیام تبریک مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بمناسب میلاد حضرت محمّد مصطفی (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع)
- مجمع عمومی سالیانه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی برگزار شد
- برگزاری مراسم چهلم تشییع رهبر شهید در شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با حضور آیت اله ربانی، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی
- پیام مهندس حمید رسولی مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به همکاران و کارگزاران بمناسبت گرامیداشت هفته دولت در سال 1405
- روز خبرنگار، یادروز پاسداشت قلم و آگاهی