اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان سیستان وبلوچستان ، 

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان سیستان و بلوچستان شریف ملاشاهی جوان گفت:مقدار 200 تن انواع کودهای کشاورزی شامل ازت، فسفات و پتاس در شهرستان دشتیاری  در دوماهه سال جاری برای کشاورزان توزیع گردید.

ملاشاهی جوان گفت : کودهای کشاورزی برای کارگزاران و کشاورزان  از انبار سازمانی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تامین می شود.

ملاشاهی جوان افزود : این مقدار کود براساس حواله الکترونیکی که از سوی مراکز خدمات جهاد کشاورزی صادر شده ، برای عاملین توزیع کودهای کشاورزی در شهرستان مذکور، که زیر نظر این مدیریت فعالیت می کنند، ارسال می شود.

وی بیان کرد: کودهای کشاورزی براساس تقسیم بندی جهاد کشاورزی شهرستان ها بین کارگزاری ها توزیع می شود وکشاورزان می توانند با مراجعه به مرکز خدمات جهاد کشاورزی منطقه خود از مقدار سهمیه خود اطلاع حاصل کنند.