اخبار

به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان،
 مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه 149 انبار کارگزاری توزیع کود در استان فعال است، گفت: کشاورزان کود مورد نیاز خود را از کارگزاران این شرکت  تهیه نمایند.
محمد محسن قاسمی ضمن اشاره به اینکه فروش کیسه های کود با برند و علامت تجاری شرکت خدمات حمایتی کشاورزی،در بازار آزاد وخارج از کارگزاریهای این شرکت تخلف محسوب می شود افزود:خرید  ومصرف چنین کودهایی که معمولا با جعل آرم وبرند این شرکت انجام می شود،هیچ ارزش تغذیه‌ای برای گیاه نداشته و کشاورز با پرداخت پول نه تنها آورده‌ای ندارد بلکه در سال‌های آتی دچار مشکل می‌شود.
وی تاکید کرد: کشاورزان کودهای یارانه ای را با آرم شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بایستی از کارگزاری‌های توزیع کود این شرکت تهیه نمایند.
قاسمی  اظهار داشت: کودها بر اساس ثبت اطلاعات در سامانه جامع پهنه‌بندی در مراکز خدمات کشاورزی،پس از تایید درخواست حواله الکترونیکی از سوی کارشناس مرکز خدمات جهاد کشاورزی مربوطه در اختیار کشاورزان قرارمی گیرد.