اخبار

به گزارش  روابط عمومی  شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان ؛

مجید محمدی سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزان استان گلستان گفت: کشاورزان کود اوره را پس از کشت گندم در چند مرحله« پنجه‌زنی، ساقه دهی و گلدهی» بصورت سرک مصرف می کنند.
وی افزود: در هنگام گلدهی گندم کود سرک را می بایست به صورت محلول در آب مزارع گندم مخلوط کرد.
و تاکید کرد: پیمانکاران تکثیری نگران مصرف کود سرک نباشند.برای پیمانکاران تکثیری کود اوره به مقدار۵۰ کیلوگرم ‌مازاد بر سهمیه در سامانه کنترل و پایش مواد کودی بارگذاری شده است و می توانند با مراجعه مراکز خدمات تابعه شهرستان درصورت موجودی سهمیه خود را دریافت کنند.
وی تصریح کرد: افزودن این کود در این مرحله از رشد، سبب افزایش پروتئین گندم از ۱۰ الی ۱۲ درصد به ۱۴ درصد و متعاقب آن افزایش ارزش غذایی می شود. به گفته وی، در اراضی دیم هنگام بارندگی و یا این که هوا از رطوبت بالایی برخوردار باشد از کود سرک استفاده می شود.
وی خاطر نشان کرد: افزایش پروتئین دانه گندم به لحاظ این که نان جایگاه مهمی در سبد خانواده های ایرانی دارد نقش بسزایی در تامین پروتئین بدن دارد.
از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از هشت هزار و ۱۰۰ تن کود اوره از سه پتروشیمی اوره ساز« مرودشت شیراز، خراسان، پردیس عسلویه وارد استان شده است‌ و‌ مقدار هفت هزار و ۲۶۹ تن از ابتدای سال در دسترس کشاورزان قرار گرفته است.

 

https://roozgarpress.ir/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%A7/%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/1404/01/27/%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D9%86%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%AD%D9%84%D9%88%D9%84-%D9%BE%D8%A7%D8%B4%DB%8C-%DA%A9%D9%88/