اخبار

مجید محمدی، سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان اظهارکرد: ۵۰ کیلوگرم کود اوره مازاد بر سهمیه برای پیمانکاران تکثیری بذر گندم و جو اختصاص‌داده‌شده است.

وی افزود: این میزان کود اوره توسط مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان بر اساس راست آزمایی اطلاعات آنها در سامانه پهنه‌بندی در سامانه پایش مواد کودی بارگذاری خواهد شد.

محمدی ابراز کرد: پیمانکاران می‌توانند با مراجعه به مراکز خدمات تابعه شهرستان خود در صورت موجودی انبار کارگزاران کود، سهمیه کودی خود را دریافت کنند.

وی گفت: قیمت هر کیسه کود اوره پنجاه کیلویی بر اساس قیمت سال گذشته، سه میلیون و ۹۵۰ هزار ریال است.

سرپرست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی گلستان همچنین خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود یک هزار تن کود اوره در انبارهای استان ذخیره‌سازی شده است و روزانه ۳۵۰ الی ۴۰۰ تن کود اوره از مبادی، پتروشیمی‌ها و انبارهای سازمانی این شرکت به کارگزاری‌های کود استان حمل می‌شود.

 

وی تصریح کرد: بهترین مصرف کود سرک در مراحل رشد پنجه زنی و ساقه دهی است و با محلول‌پاشی کود اوره به غلظت ۵ کیلوگرم در هر هکتار هم‌زمان با کود سولو پتاس پودری و یا سیلیکات پتاسیم باعث افزایش تعداد دانه در سنبله و وزن هزار دانه‌ها می شود در نتیجه عملکرد زیستی گندم افزایش می‌یابد.

 

https://farsnews.ir/Parisa_masoudi/1743921243708815368